Scroll Top

Tools voor jou als waarderegisseur

Proefschrift

Wil jij meer weten over het theoretisch kader rondom het ManagementKompasSysteem®? Ben je benieuwd naar het promotieonderzoek van destijds en wil je graag al wat meer achtergrondinformatie over deze succesvolle advies methodiek? Ben je benieuwd wat jij in jouw adviespraktijk kunt met het MKS?

Checklist SWOT

De SWOT-analyse met behulp van een checklist geeft alle belangrijkste
inzichten in een overzicht.

Actie- en verbeterplan

Download hier de template actie- en verbeterplan en stel een verbeterplan op voor jouw accountantskantoor!

Winstcanvas

Download hier onze winstcanvas om een bedrijfsdoorlichting uit te voeren.

Business model canvas

Download hier onze handige template van het Business Model Canvas.

Waarde PRopositie Canvas

Download hier onze handige template van het Waarde Propositie Canvas.

Benieuwd naar één van onze opleidingen?

Onze hardloper en best beoordeelde training voor accountants en adviseurs die nog meer willen adviseren. Tijdens dit meerdaags programma worden theoretische en bedrijfsecomische aspecten praktisch gecombineerd. In een prachtige omgeving te midden van de natuur word je als adviseur opgeleid en getraind in de MKS Methode.

Dit is de enige training waarna je in aanmerking komt voor het MKS Adviseur certificaat.

Lees verder…

Speciaal voor de MKS adviseurs hebben we op basis van de best practice een offline tool ontwikkeld voor bedrijfsdoorlichting. Het MKS Winstcanvas kan gezien worden als een combinatie tussen het Business Model Canvas en bedrijfseconomische doorlichting. De structuur van het MKS vormt hierin de rode draad. Het doorlichten van een bedrijf was nog nooit zo leuk, praktisch en inspirerend.

Wil jij graag meer weten over het MKS Winstcanvas, hoe kom je er toe om dit bij een klant toe te passen? Wat kun je ermee en hoe pak je dit aan? Dan is dit een mooie Masterclass voor jou!

Lees verder…

Speciaal voor MKB adviseurs hebben we op basis van de best practice een offline tool ontwikkeld voor bedrijfsdoorlichting. Het MKS Winstcanvas kan gezien worden als een combinatie tussen het Business Model Canvas en bedrijfseconomische doorlichting. De structuur van het MKS vormt hierin de rode draad. Het doorlichten van een bedrijf was nog nooit zo leuk, praktisch en inspirerend.

Wil jij graag een introductie in bedrijfsadvisering met MKS? En, wil je meer weten over het MKS Winstcanvas, hoe kom je er toe om dit bij een klant toe te passen? Wat kun je ermee en hoe pak je dit aan? Dan is dit de ideale Masterclass voor jou!

Lees verder…