Scroll Top

Download Duurzaamheidstemplate

Vinden jij en jouw klanten duurzaamheid, maatschappij en milieu ook een belangrijk onderwerp in de strategie en de toekomst van het bedrijf? Wil jij laagdrempelig, en eenvoudig sparren met klanten over wat duurzaamheid kan betekenen binnen hun bedrijf? Ondernemers willen dan ook graag de financiële gevolgen van keuzes en acties op dit vlak inzichtelijk hebben. Speciaal hiervoor hebben wij een gratis duurzaamheidstemplate ontwikkeld waarmee jij jou klanten direct kunt laten zien welke impact keuzes op het vlak van verduurzaming hebben op het bedrijfsresultaat.

Door de stappen in het duurzaamheidstemplate te doorlopen aan de hand van het stappenplan in de bijbehorende handleiding, geef je ondernemers direct inzicht in de effecten van verduurzaming op de bedrijfswinst. Heel eenvoudig met behulp van de handleiding.

Nieuwsgierig geworden en wil je hier direct mee aan de slag met jouw klanten? Download dan hieronder gratis de template en bijbehorende handleiding door je naam en email achter te laten.